Parteneri

Centrul blogosferic din judetul Bacau.

Esti invitat sa participi si tu la un schimb de bannere sau la un eventual parteneriat!

Daca locuiesti in Bacau sau in orase vecine Bacaului si doresti ca pe acest site sa apara si informatii din biserica ta, evenimente, evanghelizari concerte etc. esti invitat sa ne fii partener!

Trebuie sa ne unim cu totii pentru ridicarea spirituala a orasului nostru!
Pentru o eventuala colaborare te rog să ne contactezi.

6 gânduri despre „Parteneri

 1. Marius Zarnescu

  Pasiunea mea este Dumnezeu! Pe El il fac centrul dorintelor, motivatiilor, ideilor, gandurilor mele. Il reprezint pe El. Vreau sa fiu o reflectare a Sa in lumea aceasta, sa arat ca se poate si altfel, ca este o alternativa la stilul discutabil, sa-i spunem, de vietuire pe care il adopta atatia tineri astazi.

  Sunt din Onesti, student la Teologie-ITB & Litere- CRP in Bucuresti. Casatorit cu Laura.
  Consider ca daca nu-ti traiesti viata cu Dumnezeu, ti-o irosesti. Intocmai dupa spusele lui Christos. Cine nu este cu Mine, este impotriva Mea, si cine nu strange cu Mine, risipeste. (Mat. 12:30)

  Ce ma motiveaza inca din tinerete sa-mi indrept privirile spre Dumnezeu si sa-L fac pe El sursa tuturor ambitiilor, planurilor mele de viitor?

  Crucea! Jerta lui Christos!

  Tragedia ei ii cheama pe toti cei care trec prin suferinta…
  Absurditatea ei ii atrage pe toti cei cinici…
  Speranta ei ii ademeneste pe toti cei aflati in cautare…

  Crucea este locul de intalnire dintre timp si vesnicie. Locul unde Dumnezeu s-a intalnit cu omul.

  La cruce m-am intalnit si eu cu Dumnezeu si inspre aceasta vreau sa atrag privirile. La cruce Christos a murit pentru ca eu sa am viata. Nu este un mit, nu este o absurditate ci este un adevar indiscutabil, experimentat de toti cei care se abandoneaza in Dumnezeu.

  Răspunde
 2. Adi Valean

  Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

  Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

  Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

  Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

  Răspunde
 3. Pintea Mihai

  As dori sa va propun o resursa crestina pentru sectiunea de link-uri de pe site-ul dumneavoastra. Se numeste Libraria Un Cuvant Pentru Tine iar adresa web este: http://www.carti-duhovnicesti.ro.
  Din pacate noi nu putem posta link-uri sau bannere din cauza layout-ului. Oricum, chiar daca decideti sau nu sa postati un link catre noi, va multumesc.
  Domnul sa va Binecuvanteze!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s